Запис Детальніше

Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Study of methods of fruits juice extraction improvement
 
Creator Ковальчук, Тетяна Петрівна
 
Contributor Бейко, Людмила
Kovalchuk Tetiana
 
Subject 181
харчові технології
малина
ожина
способи підвищення клітинної проникності
соковіддача
біологічно-активні речовини
raspberries
blackberries
methods of increasing cellular permeability
juice extraction
biologically active substances
УДК 664.8
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини.
The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice.
 
Date 2018-12-21T13:21:11Z
2018-12-21T13:21:11Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470
Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA