Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Study of methods of fruits juice extraction improvement |
|
Creator |
Ковальчук, Тетяна Петрівна
|
|
Contributor |
Бейко, Людмила
Kovalchuk Tetiana |
|
Subject |
181
харчові технології малина ожина способи підвищення клітинної проникності соковіддача біологічно-активні речовини raspberries blackberries methods of increasing cellular permeability juice extraction biologically active substances УДК 664.8 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженням, які пов’язані з способами підвищення клітинної проникності та їх використанням для збільшення виходу соку з малини та ожини.
The master's qualification work is devoted to researches, which are related to methods of increasing cellular permeability and their use to increase the yield of raspberry and blackberry juice. |
|
Date |
2018-12-21T13:21:11Z
2018-12-21T13:21:11Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Ковальчук Т.П. Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.П. Ковальчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26470 Kovalchuk T.P. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|