Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi |
|
Creator |
Копійчук, Віктор Леонідович
|
|
Contributor |
Кухтин, Микола Дмитрович
Kopiychuk Victor |
|
Subject |
181
харчові технології кефір молочнокислі мікроорганізми пробіотичні властивості kefir lactic acid microorganisms probiotic properties 664.8 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників.
Master's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factors |
|
Date |
2018-12-21T14:36:08Z
2018-12-21T14:36:08Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Копійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475 Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|