Запис Детальніше

Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Production of a new kind of preserves using marigolds
 
Creator Ганиш, Василь Ігорович
 
Contributor Бейко, Людмила Анатоліївна
Hanysh Vasyl
 
Subject 181
харчові технології
консерви
чорнобривці
технологія
консервування
харчова промисловість
canned food
technology
canning and food industries
664.8/.9
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
 
Date 2018-12-21T15:31:06Z
2018-12-21T15:31:06Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA