Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Production of a new kind of preserves using marigolds |
|
Creator |
Ганиш, Василь Ігорович
|
|
Contributor |
Бейко, Людмила Анатоліївна
Hanysh Vasyl |
|
Subject |
181
харчові технології консерви чорнобривці технологія консервування харчова промисловість canned food technology canning and food industries 664.8/.9 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
|
Date |
2018-12-21T15:31:06Z
2018-12-21T15:31:06Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481 Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|