Запис Детальніше

Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters
 
Creator Ляшонка, Юрій Андрійович
 
Contributor Кухтин, Микола Дмитрович
Lyashonka Yurii
 
Subject 181
харчові технології
солені томати
технологія соління
молочнокислі мікроорганізми
молочна кислота
salty tomatoes
pickling production
lactic acid microorganisms
lactic acid
УДК 664.8
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями.
Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties.
 
Date 2018-12-23T15:42:10Z
2018-12-23T15:42:10Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA