Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters |
|
Creator |
Ляшонка, Юрій Андрійович
|
|
Contributor |
Кухтин, Микола Дмитрович
Lyashonka Yurii |
|
Subject |
181
харчові технології солені томати технологія соління молочнокислі мікроорганізми молочна кислота salty tomatoes pickling production lactic acid microorganisms lactic acid УДК 664.8 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями.
Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties. |
|
Date |
2018-12-23T15:42:10Z
2018-12-23T15:42:10Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570 Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|