Запис Детальніше

Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content
 
Creator Пилипець, Галина Сергіївна
 
Contributor Кухтин, Микола Дмитрович
Pylypets Halyna
 
Subject 181
харчові технології
кефір
дріжджі
молочнокислі мікроорганізми
kefir
yeast
lactic acid microorganisms
664.8
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу.
Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади.
Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition
Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3
They choose, as they develop organoleptic defects.
 
Date 2018-12-23T16:29:34Z
2018-12-23T16:29:34Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA