Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content |
|
Creator |
Пилипець, Галина Сергіївна
|
|
Contributor |
Кухтин, Микола Дмитрович
Pylypets Halyna |
|
Subject |
181
харчові технології кефір дріжджі молочнокислі мікроорганізми kefir yeast lactic acid microorganisms 664.8 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу. Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади. Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects. |
|
Date |
2018-12-23T16:29:34Z
2018-12-23T16:29:34Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571 Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|