Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Study of gelling agents use in fruit preserves production |
|
Creator |
Ходоровська, Надія Ігорівна
|
|
Contributor |
Карпик, Галина Вікторівна
Khodorovska Nadiia |
|
Subject |
181
харчові технології желюючі речовини пектин агар кизил джем gelatinizing agent pectin agar cornus jam 664.8 |
|
Description |
Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.
Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties. |
|
Date |
2018-12-23T18:22:12Z
2018-12-23T18:22:12Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575 Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|