Запис Детальніше

Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Study of gelling agents use in fruit preserves production
 
Creator Ходоровська, Надія Ігорівна
 
Contributor Карпик, Галина Вікторівна
Khodorovska Nadiia
 
Subject 181
харчові технології
желюючі речовини
пектин
агар
кизил
джем
gelatinizing agent
pectin
agar
cornus
jam
664.8
 
Description Магістерська робота присвячена дослідженню можливості використання різних видів желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів з метою отримання високоякісного кизилового джему, розширення його асортименту, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних властивостей та розширення спектру застосування.
Master's work is devoted to research of the possibility of use of different types of gelatinizing agents in the production of concentrated canned fruit. Goal of research is to get high quality cornus jam, enlarge of its range, increase biological value, and improve organoleptic properties.
 
Date 2018-12-23T18:22:12Z
2018-12-23T18:22:12Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Ходоровська Н.І. Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Н.І. Ходоровська . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26575
Khodorovska N.І. Study of gelling agents use in fruit preserves production : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / N.І. Khodorovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA