Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum. |
|
Creator |
Березовська, Лілія Володимирівна
|
|
Contributor |
Юкало, Володимир Глібович
Berezovska Lilia |
|
Subject |
181
харчові технології пептиди ферментативний гідроліз білків папаїн білки гіпоалергенний гідролізат peptides papain hypoallergenic hydrolyzate proteins enzymatic hydrolysis of proteins 591.146-02 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму.
The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism. |
|
Date |
2018-12-24T06:13:15Z
2018-12-24T06:13:15Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590 Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|