Запис Детальніше

Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.
 
Creator Березовська, Лілія Володимирівна
 
Contributor Юкало, Володимир Глібович
Berezovska Lilia
 
Subject 181
харчові технології
пептиди
ферментативний гідроліз білків
папаїн
білки
гіпоалергенний гідролізат
peptides
papain
hypoallergenic hydrolyzate
proteins
enzymatic hydrolysis of proteins
591.146-02
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму.
The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism.
 
Date 2018-12-24T06:13:15Z
2018-12-24T06:13:15Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA