Запис Детальніше

«ОПТИМІЗАЦІЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ (НА ПРИКЛАДІ МПП «СМОЛОСКИП»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «ОПТИМІЗАЦІЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ (НА ПРИКЛАДІ МПП «СМОЛОСКИП»)
Автореферат
 
Creator ЖИЧИНСЬКИЙ, ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ
 
Contributor Дмитрів, Дмитро Володимирович
Ціх, Галина Володимирівна
ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ КАФЕДРА ЕКОНОМІЧНОЇ КІБЕРНЕТИКИ
 
Subject 051
економіка
управління якістю, якість продукції, рівень якості, стандартизація, сертифікація, моделювання, обгрунтування
УДК 338.1
 
Description АНОТАЦІЯ
Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»). – Рукопис.
Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018.
Магістерську роботу виконано на 122 аркушах, містить 23 рисунків, 19 таблиць, додатки на 11 сторінках. В ній використано 35 літературних джерел, а саме: законодавчі документи, монографії, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання, Інтернет-сайти.
Об’єкт дослідження – сучасні методики підвищення якості продукції.
Предмет дослідження – система управління якістю продукції МПП «Смолоскип».
Методи дослідження: методи дослідження: метод спостережень, методи економічного аналізу, графічні, аналітичні та статистичні методи, методи математичного моделювання та прогнозування, методи економічного обгрунтування.
В першому розділі розкрито теоретичні-методологічні основи управління якістю продукції на підприємствах. В другому розділі проведено аналіз системи управління якості продукції на МПП «Смолоскип». В третьому розділі проведено моделювання рівня якості продукції МПП «Смолоскип». В спеціальній частині проведено прогнозування можливих обсягів бракованої продукції МПП «Смолоскип». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування впровадження системи управління якістю продукції МПП «Смолоскип». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
 
Date 2018-12-24T16:24:30Z
2018-12-24T16:24:30Z
2018-12
 
Type Master Thesis
 
Identifier Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ О. В. Жичинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620
 
Language uk
 
Relation Жук Н.В., Жичинський О.В., Чемерис М.І. Стратегії суб’єктів господарювання в умовах економічної кризи / Н.В. Жук, О.В. Жичинський, М.І. Чемерис // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 171-172.
 
Rights ЖИЧИНСЬКИЙ ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ
 
Coverage ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
UA