«ОПТИМІЗАЦІЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ (НА ПРИКЛАДІ МПП «СМОЛОСКИП»)
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«ОПТИМІЗАЦІЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ (НА ПРИКЛАДІ МПП «СМОЛОСКИП»)
Автореферат |
|
Creator |
ЖИЧИНСЬКИЙ, ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ
|
|
Contributor |
Дмитрів, Дмитро Володимирович
Ціх, Галина Володимирівна ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ КАФЕДРА ЕКОНОМІЧНОЇ КІБЕРНЕТИКИ |
|
Subject |
051
економіка управління якістю, якість продукції, рівень якості, стандартизація, сертифікація, моделювання, обгрунтування УДК 338.1 |
|
Description |
АНОТАЦІЯ Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 122 аркушах, містить 23 рисунків, 19 таблиць, додатки на 11 сторінках. В ній використано 35 літературних джерел, а саме: законодавчі документи, монографії, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання, Інтернет-сайти. Об’єкт дослідження – сучасні методики підвищення якості продукції. Предмет дослідження – система управління якістю продукції МПП «Смолоскип». Методи дослідження: методи дослідження: метод спостережень, методи економічного аналізу, графічні, аналітичні та статистичні методи, методи математичного моделювання та прогнозування, методи економічного обгрунтування. В першому розділі розкрито теоретичні-методологічні основи управління якістю продукції на підприємствах. В другому розділі проведено аналіз системи управління якості продукції на МПП «Смолоскип». В третьому розділі проведено моделювання рівня якості продукції МПП «Смолоскип». В спеціальній частині проведено прогнозування можливих обсягів бракованої продукції МПП «Смолоскип». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування впровадження системи управління якістю продукції МПП «Смолоскип». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. |
|
Date |
2018-12-24T16:24:30Z
2018-12-24T16:24:30Z 2018-12 |
|
Type |
Master Thesis
|
|
Identifier |
Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ О. В. Жичинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Жук Н.В., Жичинський О.В., Чемерис М.І. Стратегії суб’єктів господарювання в умовах економічної кризи / Н.В. Жук, О.В. Жичинський, М.І. Чемерис // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 171-172.
|
|
Rights |
ЖИЧИНСЬКИЙ ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ
|
|
Coverage |
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
UA |
|