Запис Детальніше

Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ «КОМО» з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ «КОМО» з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000
 
Creator Луців, Ігор Миронович
Станович, Юрій Васильович
 
Contributor Курко, Андрій Михайлович
 
Subject 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
681.53
 
Description Мета магістерської роботи полягала у створенні системи автоматичного керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ "КОМО" з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000.
Керування всього технологічного процесу забезпечується за допомогою контролера ADAM 4000. Це підвищить оперативність регулювання параметрів у всіх режимах роботи і представлення робочому персоналу достовірної і своєчасної інформації про хід технологічного процесу і стан устаткування, полегшуючи тим самим його обслуговування.
 
Date 2018-12-24T16:27:36Z
2018-12-24T16:27:36Z
2018-12-24
2018-12-24
 
Type Master Thesis
 
Identifier Луців І.М., Станович Ю.В, Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виготовлення молочної сироватки на базі ВАТ «КОМО» з використанням програмованого мікроконтролера ADAM 4000: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ І. В. Луців — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26621
 
Language uk
 
Relation 1. Автоматика і автоматизація технологічних процесів. Головко Д.Б. та ін.: Либідь, 1997. – 223с. 2. Безопасность труда в промышлености: Справочник/ К.Н.Ткачук и др. – К.: Техника, 1982. – 231 с. 3. Брусиловський Л.П., Вайнберг А.Я. Автоматизация технологических процессов в молочной промышленности. – 2 – е изд., перероб. и доп. – М.: Пищ. Пром–сть, 1978. – 344 с. 4. Брусиловський Л.П., Вайнберг А.Я. Приборы теплотехнического контроля в молочной промышленности: Справочник. – 2 – е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 288 с. 5. Буловский П.И. Зайденберг М.Г. Надежность приборов систем управления. – Л.: Машиностроение, 1975. – 328 с. 6. Долин П.А. Справочник по технике безопасности. – М.: Енергоиздат. 1985. – 824 с. 7. Егоров К.В. Основы автоматического регулирования. – М.: Энергия, 1967. – 438 с. 8. Жарковский Б.И. Приборы автоматического контроля и регулирования. – М.: Машиностроение, 1978. – 256 с. 9. Зайцев Г.Ф. Основы теории автоматического регулирования. – К.: Техника, 1977. – 472 с. 10. Залашко М.В. Биотехнология переработки молочной сыворотки. – М.: Агропромиздат, 1990, – 192 с. 11. Кобевник В.Ф. Охрана труда. – К.: Высшая шк.., 1990. – 286 с. 12. Кошелев Л.Г. Автоматизированная система управления на молочном предприятии. – М.: Агропромиздат, 1989. – 240 с. 13. Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе/ Пер. с нем. Энштейна Н.А., Под ред. Липатова Н.Н. – М.: Агропромиздат, 1989. – 270 с. 14. Надежность и проектирование систем/ Под ред. И.А. Ушакова. – М.: Мир, 1980. – 604 с. 15. Оборудование для производства сыра и переработки сыворотки/ Г.Г. Шилер, Л.К, Шнейдер и др.. – М.: Агропромиздат, 1990. – 207 с. 16. Орловський М.А., Кукушкин Т.И. Оборудование сушильных производств. – М.: Пищевая пром–сть, 1973. – 238 с. 17. Охорона праці в галузі: методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання/ Бондарчук С.П. – Луцьк: ЛДТУ, 2003. – 19 с. 18. Переработка и использование молочной сыворотки: Технологическая тетрадь/ А.Г.Храмцов, В.А. Павлов и др. – М.: Росагропромиздат, 1989. – 271 с. 19. Системы автоматизированого управления технологическими процесами предприятий молочной промышленности/ Л.П. Брусиловський, А.Я. Вайнберг. – М.: Агропромиздат, 1986. – 232 с. 20. Справочник по охране труда на промышленности: Справочник/ К.Н. Ткачук и др. – К.: Техника, 1991. – 286 с. 21. Справочник. Промышленные приборы и средства автоматизации/ Под. ред. Черенкова В.В. – М.: Машиностроение, 1987. – 847 с. 22. Сухое молоко: Теория и практика производства/ Под ред. Н.Н. Липатова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 246 с. 23. Храмцов А.Г. Молочная сыворотка. – 2–е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 240 с.
 
Coverage UA