Розробка та дослідження автоматизованої системи управління технологічним процесом виготовлення шоколадної глазурі
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка та дослідження автоматизованої системи управління технологічним процесом виготовлення шоколадної глазурі
|
|
Creator |
Василіцький, Роман Богданович
Пошелюжний, Олександр Ігорович |
|
Contributor |
Медвідь, Володимир Романович
|
|
Subject |
151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології 533.6 |
|
Description |
В даній магістерській роботі, яка відноситься до галузі автоматизації харчової промисловості, розв’язуються основні проблемні питання, що потребували вирішення. Завданням магістерської роботи була розробка автоматизованої системи керування виробництвом шоколадної глазурі. Проведено аналіз технологічного процесу. Розроблено функціональну схему автоматизації.. Виконано вибір технічних засобів автоматизації. Створено програмне забезпечення керування технологічним процесом. Здійснено розрахунок стійкості та надійності системи автоматичного керування. Впроваджено заходи із забезпечення охорони праці. Проведено розрахунок техніко-економічних показників ефективності розробленої системи автоматизації. |
|
Date |
2018-12-24T16:41:19Z
2018-12-24T16:41:19Z 2018-12-24 2018-12-24 |
|
Type |
Master Thesis
|
|
Identifier |
Василіцький Р.Б., Пошелюжний О.І. Розробка та дослідження автоматизованої системи управління технологічним процесом виготовлення шоколадної глазурі: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ Р. Б. Василіцький — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26624 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. Маршалкин Г.А. Иехнологическое оборудование кондитерских фабрик. – М.: Пищевая промышленность, 1985. 2. Лурье И.С. Технология кондитерского производства. – М.: Агропромиздат, 1992. 3. Драгилев А.И. Практикум по расчетам оборудования кондитерского производства. – М.: Агропромиздат, 1990. 4. Драгилев А.И. Оборудование для производства мучных кондитерских изделий. – М.: Агропромиздат, 1989. 5. Петров И.К. Технологические измерения и приборы пищевой промышленности. М.: Пищ. промышленность, 1985, с.392. 6. Кошарский Б.Д. Автоматические приборы, регуляторы и вычислительные системы. М., машиностроение, 1976, с.873. 7. Клюев А.С. Проектирование систем автоматизации технологических процессов. М., Энергия, 1980, с.512. 8. Каган Б.М., Сташин В.В. Основы проектирования микропроцессорных устройств автоматики. – М.:Энергоатомиздат,1987. 9. Измерения в промышленности. Справ.изд. Под ред. П.Профоса. Пер. с нем. – М.:Металлургия, 1980, 648с. 10. Самотокін Б.Б. Лекції з теорії автоматичного керування: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – Житомир:ЖІТІ, 2001. – 508с. 11. Б.А. Бесекерский, Е.П. Попов «Теория систем автоматического регулирования». М:. «Наука», 1975 г. 767стр. 12. Житецький В.Ц. Основи охорони праці.- Львів: Афіша, 2000.- 350 с. 13. Правила устройства електроустановок. ПУЭ.- М.: Энергоиздат, 1978. - 659с. 14. Охрана труда в машиностроении. / Под ред. Е.Я.Юдина.- М.: Машиностроение, 1983.- 431 с. 15. Демиденко Г.П., Кузьменко Е.П., Орлов П.П., Защита обьектов народного хозяйства от оружия массового поражения. Справочник. – К.: Головное издательство обьединения. „Вища школа”, 1987. – 255с. 16. Закон України „Про цивільну оборону України” (в новій редакції) від 24 березня 1999 року. 17. Білявський Г.О. Основи загальної екології. - К.: Міністерство освіти, 1995.- 120 с. 18. Воронов А.К. Навколишнє середовище та розвиток.- К.: Міністерство освіти, 1999.- 185 с.
|
|
Coverage |
ТНТУ
UA |
|