Запис Детальніше

МОДЕЛЮВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ В КОМЕРЦІЙНИХ БАНКАХ З ВИКОРИСТАННЯМ IT-ТЕХНОЛОГІЙ

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МОДЕЛЮВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ В КОМЕРЦІЙНИХ БАНКАХ З ВИКОРИСТАННЯМ IT-ТЕХНОЛОГІЙ
Автореферат
 
Creator Сердюк, НАЗАРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
 
Contributor Дмитрів, Дмитро Володимирович
Ціх, Галина Володимирівна
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
 
Subject 051
економіка
вексель
вексельні операції
алгоритм
імітаційне моделювання
УДК 338.1
 
Description Сердюк Н.В. Моделювання операцій з цінними паперами в комерційних банках з використанням IT-технологій. – Рукопис.
Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018.
Магістерську роботу виконано на 118 аркушах, містить 23 рисунки, 1 таблицю, додатки на 14 сторінках. В ній використано 29 літературних джерела, а саме: монографії, статті, підручники, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання.
Об’єкт дослідження – вексельні операції комерційних банків України.
Предмет дослідження – моделювання вексельних операцій.
Методи дослідження – Економічний аналіз, економіко-математичне моделювання, методи імітаційного моделювання.
В першому розділі розкрито теоретичні основи управління вексельними операціями. В другому розділі проведено аналіз методів моделювання вексельних операцій. В третьому розділі побудовано модель вексельних операцій. В спеціальній частині проведено комп’ютерні обчислення моделі. В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування брокерських операцій з векселями. В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
 
Date 2018-12-24T16:55:56Z
2018-12-24T16:55:56Z
2018-12-24
2018-12-24
 
Type Master Thesis
 
Identifier Сердюк Н.В. МОДЕЛЮВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ В КОМЕРЦІЙНИХ БАНКАХ З ВИКОРИСТАННЯМ IT-ТЕХНОЛОГІЙ: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ Н.В. Сердюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26628
 
Language uk
 
Relation Макогон А.В., Сердюк Н.В., Корбецький О.А., Лема Л.З. Аналіз діяльності нбу на валютному ринку / А.В. Макогон, Н.В. Сердюк, О.А. Корбецький, Л.З. Лема // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 195-197.
 
Coverage UA