Запис Детальніше

Розробка та дослідження системи автоматичного керування процесом виготовлення кукурудзяної олії

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та дослідження системи автоматичного керування процесом виготовлення кукурудзяної олії
 
Creator Матійченко, Ілля Володимирович
 
Contributor Карташов, Віталій Васильович
 
Subject 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
681.5
 
Description Мета даної магістерської роботи полягала в проектуванні системи автоматизації процесу виготовлення кукурудзяної олії яка б дозволила оперативно проводити реєстрацію подій в протіканні технологічного процесу, здійснювати контроль за протіканням технологічного процесу виготовлення олії, впливати на протікання процесу при виготовленні кукурудзяної олії..
Розраховано заходи з техніки безпеки та проведено техніко-економічне обґрунтування ефективності впровадження розробленої системи.
 
Date 2018-12-24T16:56:17Z
2018-12-24T16:56:17Z
2018-12-24
2018-12-24
 
Type Master Thesis
 
Identifier Матійченко І.В. Розробка та дослідження системи автоматичного керування процесом виготовлення кукурудзяної олії : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ І. В. Матійченко. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26629
 
Language uk
 
Relation 1. Гордон Ю.И. Производство концентрированных томатопродуктов и томатного сока. – М.: Пищевая промышленность, 1969. – 163с. 2. Антипов С.Т., Кретов И.Т., Острипов А.Н. и др; Под ред. акад. РАСХН В.А. Панфилова. Машины и аппараты пищевых производств. В 2 кн. Кн. 2: Учеб. для ВУЗов. – М.: Высш. шк., 2001. – 680с. 3. Гавриш С.Ф., Галкина С.Н. Томат: возделывание и переработка. – М.: Росагропромиздат, 1990. – 190с. 4. Самсонова А.Н., Ушева В.Б. Фруктовые и овощные соки (Техника и технология) – 2-е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 287с. 5. Гончаренко Г.М., Дуб В.В., Гончаренко В.В. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв. Довідник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 304с. 6. Балашов В.Е. Оборудование предприятий по производству пива и безалкогольных напитков. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1984. – 248с. 7. Теорія автоматичного управління /Під ред. А.А. Воронова. – М.: Вища школа, 1977. – Ч.1. – 304с. 8. Бесекерський В.А., Попов Є.П. Теорія автоматичного регулювання. – М.: Наука, 1974. 9. Єгоров К.В. Основи теорії автоматичного управління. – М.: Енергія, 1967. 10. Николаев Л.К. Насосы пищевой промышленности. – М.: Пищевая пром-сть, 1972. – 137с. 11. Расчеты и задачи по процессам и аппаратам пищевых производств. Под. ред. С.М. Гребенюка, Н.С. Михеевой. – М.: Агропромиздат, 1987, – 304с. 12. Дашевский В.И., Скверчак Д.А. Охрана труда на предприятиях пищевой и зерноперерабатывающей промышленности. – М.: Пищевая пром-сть, 1971. 13. Безопасность производственных процессов: Справочник /Под. общ. ред. С.В. Белова. – М.: Машиностроение, 1985. – 448с.
 
Coverage ТНТУ
UA