Запис Детальніше

Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера»)
 
Creator Романюк, Оксана Вікторівна
 
Contributor Співак, Сергій Михайлович
Гарматій, Наталія Михайлівна
 
Subject 071
облік і оподаткування
власний капітал
бухгалтерський облік
 
Description Романюк О.В. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера»). – Рукопис.
Дипломна робота за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2018.

Дипломна робота спрямована на вирішення питання обліково-аналітичного забезпечення управління складовими власного капіталу для покращання показників фінансового стану підприємств різних організаційно-правових форм.
Бухгалтерський облік та економічний аналіз призначені забезпечити формування та інтерпретацію інформації про формування та зміни власного капіталу підприємств. Досліджено сутність категорії “власний капітал”, визначено його складові як об’єкти бухгалтерського обліку з урахуванням зарубіжної і вітчизняної практики господарювання. Розкрито питання організації та відображення в обліку операцій з формування і змін власного капіталу на підприємствах різних організаційно-правових форм у частині методичної складової. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення аналітичних процедур з оцінки та визначення ефективності використання власного капіталу підприємства.
Ключові слова: власний капітал, організаційно-правова форма підприємства, бухгалтерський облік формування і змін власного капіталу.
 
Date 2018-12-25T20:06:33Z
2018-12-25T20:06:33Z
2018
 
Type Master Thesis
 
Identifier Романюк О.В. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит власного капіталу: теорія та методика (на прикладі ПрАТ «Тера») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „071 — облік і оподаткування“/О.В. Романюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12Х с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26722
 
Language uk
 
Format 12