Запис Детальніше

БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА АУДИТ ГРОШОВИХ КОШТІВ ТА РОЗРАХУНКІВ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА АУДИТ ГРОШОВИХ КОШТІВ ТА РОЗРАХУНКІВ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»)
 
Creator Левицький, Святослав Ігорович
 
Contributor Шостаківська, Надія Михайлівна
 
Subject 071
облік і оподаткування
розрахунки
грошові кошти
 
Description Дипломна робота присвячена теоретичним та практичним аспектам обліку, аналізу та аудиту грошових коштів та розрахунків на підприємстві і розроблення пропозицій щодо вдосконалення контролю.
В роботі проведено дослідження теоретико-методологічних підходів щодо організації системи обліку і аналізу грошових коштів та розрахунків підприємства, їх характеристика, класифікація і оцінка. Проаналізовано діючу практику бухгалтерського обліку, аналізу і контролю руху грошових коштів та досліджено організаційно-технічні особливості діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод». Здійснено аналіз теоретичних та практичних питань процесу обліку і контролю грошових коштів та їх еквівалентів, проаналізовано основні показники діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» та запропоновано шляхи удосконалення системи обліку та внутрішнього контролю грошових коштів.
 
Date 2018-12-25T20:35:44Z
2018-12-25T20:35:44Z
2018
 
Type Master Thesis
 
Identifier Левицький С.І. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит грошових коштів та розрахунків (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „071 — облік і оподаткування“/ С.І. Левицький. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 14 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26724
 
Language uk