Запис Детальніше

БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТА АУДИТ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА: ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТА АУДИТ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА: ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»)
 
Creator Левицький, Назар Ігорович
 
Contributor Шостаківська, Надія Михайлівна
Гарматій, Наталя Михайлівна
 
Subject 071
облік і оподаткування
аналіз витрат на виробництво
собівартість
 
Description Магістерська робота містить обґрунтування теоретичних підходів та удосконалення методичного забезпечення економічного аналізу витрат процесу виробництва на підприємстві з урахуванням різних облікових концепцій калькулювання собівартості продукції та стратегічного контролю витрат.
Узагальнено економічну сутність витрат виробництва підприємств промисловості. Досліджено вплив структури виробничих витрат підприємства на результати господарської діяльності та розроблено класифікацію витрат для цілей аналізу з урахуванням їх групувань в різних облікових методиках калькулювання собівартості продукції та в системах стратегічного контролю витрат.
Розвинуто методичне забезпечення аналізу витрат на виробництво та собівартості продукції із урахуванням концепцій обліку і калькулювання виробничих витрат.
Розроблено технологію аналізу витрат на виробництво з урахуванням всіх основних облікових концепцій калькулювання собівартості продукції та стратегічного контролю витрат, що забезпечує максимальний пошук резервів мінімізації витрат на виробництво і реалізацію продукції в умовах конкурентного середовища та досягнення лідерства у витратах в галузі функціонування.
 
Date 2018-12-25T20:55:16Z
2018-12-25T20:55:16Z
2018
 
Type Master Thesis
 
Identifier Левицький Н.І. Бухгалтерський облік та аудит процесу виробництва: організація і методика (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „071 — облік і оподаткування“/ Н.І. Левицький. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 10 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26725
 
Language uk