Запис Детальніше

Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils
 
Creator Баюк, Степан Ярославович
 
Contributor Покотило, Олег Степанович
Bajuk Stepan
 
Subject 181
харчові технології
жирнокислотний склад
смаження
соняшникова олія
оливкова олія
кукурудзяна олія
кислотне число
йодне число
fatty acid composition
frying
sunflower oil
olive oil
corn oil
acid number
iodine number
665.3
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показників, жирнокислотного складу фритюрних олій, які використовуються для смаження тривалий час.
Метою роботи є встановлення якості соняшникової, оливкової, кукурудзяної олій в процесі їх використання з позицій оцінки фізико-хімічних показників і жирнокислотного складу.
Master's qualification work is devoted to the study of physico-chemical parameters, fatty acid composition of frying oils, which are used for frying for a long time.
The aim of the work is to establish the quality of sunflower, olive, and corn oil in the process of their use from the standpoint of assessment of physical and chemical parameters and fatty acid composition.
 
Date 2018-12-26T09:47:38Z
2018-12-26T09:47:38Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Баюк С.Я. Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С.Я. Баюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.Ya. Bajuk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA