Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils |
|
Creator |
Баюк, Степан Ярославович
|
|
Contributor |
Покотило, Олег Степанович
Bajuk Stepan |
|
Subject |
181
харчові технології жирнокислотний склад смаження соняшникова олія оливкова олія кукурудзяна олія кислотне число йодне число fatty acid composition frying sunflower oil olive oil corn oil acid number iodine number 665.3 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показників, жирнокислотного складу фритюрних олій, які використовуються для смаження тривалий час. Метою роботи є встановлення якості соняшникової, оливкової, кукурудзяної олій в процесі їх використання з позицій оцінки фізико-хімічних показників і жирнокислотного складу. Master's qualification work is devoted to the study of physico-chemical parameters, fatty acid composition of frying oils, which are used for frying for a long time. The aim of the work is to establish the quality of sunflower, olive, and corn oil in the process of their use from the standpoint of assessment of physical and chemical parameters and fatty acid composition. |
|
Date |
2018-12-26T09:47:38Z
2018-12-26T09:47:38Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Баюк С.Я. Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С.Я. Баюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754 Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.Ya. Bajuk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|