Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні
Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
|
Creator |
Смерик, Віталій Володимирович
|
|
Contributor |
Покотило, Олег Степанович
Smeryk Vitalii |
|
Subject |
181
харчові технології фрукти рН (водневий показник) ОВП (окисно-відновний потенціал) зберігання fruit pH (hydrogen indicator) ORP (oxidation-reduction potential) 665.112.1 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні за різної температури. Метою даної роботи є визначення впливу різної температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні.
Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruits when stored at a reduced temperature. The purpose of this work is to determine the effect of low temperature on the change of hydrogen index and redox potential in the storage of fruit juices, as well as to determine the influence of pH and ORP on the human body. |
|
Date |
2018-12-26T10:48:44Z
2018-12-26T10:48:44Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Смерик В.В. Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.В. Смерик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763 Smeryk V.V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.V. Smeryk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|