Запис Детальніше

ІННОВАЦІЙНО-ЛОГІСТИЧНІ ПІДХОДИ ДО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ПО БУДІВНИЦТВУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЮ АВТОШЛЯХІВ (НА ПРИКЛАДІ ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ІННОВАЦІЙНО-ЛОГІСТИЧНІ ПІДХОДИ ДО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ПО БУДІВНИЦТВУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЮ АВТОШЛЯХІВ (НА ПРИКЛАДІ ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР»)
 
Creator Баран, Іван Михайлович
 
Contributor Стойко, Ігор Іванович
 
Subject 073
менеджмент
витрати, ефективність, інновації, інвестиції, логістика, прибуток, рентабельність, ресурси, розвиток, управління
УДК 658.5:339.13
 
Description Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018.
Магістерська робота присвячена розгляду питань використання інноваційно-логістичних підходів до розвитку підприємства, що займається будівництвом та обслуговуванням автошляхів. У контексті цього досліджено теоретичні основи логістичного управління в сфері будівництва, ремонту та експлуатації автошляхів; визначено основні техніко-економічні та фінансові показники діяльності підприємства ТОВ «Техно-Буд-Центр», проведено оцінку можливостей його стратегічного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано логістичні напрями інноваційного розвитку підприємств досліджуваної галузі.
 
Date 2018-12-26T10:35:49Z
2018-12-26T10:35:49Z
2018
2018-12-26
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Баран І. М. ІННОВАЦІЙНО-ЛОГІСТИЧНІ ПІДХОДИ ДО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ПО БУДІВНИЦТВУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЮ АВТОШЛЯХІВ (НА ПРИКЛАДІ ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „073 — менеджмент“ / І. М. Баран. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 13 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26761
 
Language uk
 
Coverage ТНТУ імені Івана Пулюя
UA