ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»)
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»)
Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study) |
|
Creator |
КАПТІЙ, МАР’ЯНА БОГДАНІВНА
|
|
Contributor |
Шерстюк, Роман Петрович
м. Тернопіль |
|
Subject |
ефективність
інвестиції інновації стратегія управління якість конкуренто-спроможність розвиток 330.341 |
|
Description |
Kaptiy M. B. Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study) Master's work for obtaining an educational degree "Master" in specialty 073 "Management" of the specialization "Management of Innovative Activities". – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2018. The master's work is devoted to consideration of issues of innovative development of the food industry enterprise engaged in the production and sale of bakery products. In the context of this research the theoretical bases of innovative development of the enterprise and formation of the strategy of its providing are researched; general characteristics of LLC «Nadzbruchya chlib» are given and the main technical and economic and financial indicators of its activity are defined, an estimation of possibilities of innovative development on the basis of SWOT-analysis is given; the innovative strategy and directions of innovative development of the enterprise based on the introduction of various innovations are grounded. Каптій М. Б. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»). Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота присвячена розгляду питань інноваційного розвитку підприємства харчової промисловості, що займається виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів. У контексті цього досліджено теоретичні основи інноваційного розвитку підприємства та формування стратегії його забезпечення; дано загальну характеристику ТОВ «Надзбруччя хліб» і визначено основні техніко-економічні та фінансові показники його діяльності, проведено оцінку можливостей інноваційного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано інноваційну стратегію та напрями інноваційного розвитку підприємства на основі впровадження різних видів новацій. |
|
Date |
2018-12-26T10:44:40Z
2018-12-26T10:44:40Z 2018-12 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762 |
|
Language |
uk
|
|
Rights |
„© КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА, 2018“
|
|
Coverage |
UA
|
|
Publisher |
ТНТУ
|
|