Запис Детальніше

Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids
 
Creator Горожанський, Олександр Ярославович
 
Contributor Покотило, Олег Степанович
Horozhansky Oleksandr
 
Subject 181
харчові технології
лляна, оливкова, горіхова, гарбузова, кукурудзяна, конопляна олії
купаж
жирнокислотний склад
омега-3 поліненасичені жирні кислоти
: flaxseed, olive, nuts, pumpkin, corn and hemp oil
blend
fatty acid composition
omega-3 polyunsaturated fatty acids
665.3
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій функціонального призначення з оптимальним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової, кукурудзяної, гарбузової і оливкової олій. Метою є розробка купажованих олій з оптимальним балансом поліненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3.
The master's qualification work is devoted to the development of functional oils of blended oils with an optimal ratio of linseed, hemp, walnut, corn, pumpkin and olive oil. The goal is to develop blended oils with an optimal balance of polyunsaturated fatty acids, in particular with a high content of polyunsaturated family ω-3.
On the basis of the obtained results, a mixture of linseed, olive, peanut, pumpkin, corn and hemp oil has been proposed. The oils with high content of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3 and the optimal ratio of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3, ω-6 and ω-9.
 
Date 2018-12-26T11:00:22Z
2018-12-26T11:00:22Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Горожанський О.Я. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.Я. Горожанський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764
Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / O.Ya. Horozhansky . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA