Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript |
|
Creator |
Кафтан, Анатолій Іванович
|
|
Contributor |
Покотило, Олег Степанович
Kaftan Anatolii |
|
Subject |
181
харчові технології аскорбінова кислота яблука груші виноград рН термічна обробка ascorbic acid apples pears grapes pH 665.3 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках. Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН. The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values. |
|
Date |
2018-12-26T11:17:59Z
2018-12-26T11:17:59Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766 Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|