Запис Детальніше

Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript
 
Creator Кафтан, Анатолій Іванович
 
Contributor Покотило, Олег Степанович
Kaftan Anatolii
 
Subject 181
харчові технології
аскорбінова кислота
яблука
груші
виноград
рН
термічна обробка
ascorbic acid
apples
pears
grapes
pH
665.3
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках.
Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН.
The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018.
The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values.
 
Date 2018-12-26T11:17:59Z
2018-12-26T11:17:59Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA