Запис Детальніше

Модель стегосистеми для IP-телефонії

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Модель стегосистеми для IP-телефонії
Stegosystem model for IP telephony
 
Creator Даньків, Антон Русланович
 
Contributor Матійчук, Любомир Павлович
 
Subject 124
системний аналіз
004.9
 
Description Дипломна робота присвячена приховування даних в трафіку IP-телефонії для підвищення стійкості та ефективності стегосистем.
В першому розділі дипломної роботи досліджено передачу мовних сигналів у мережах з комутацією пакетів, здійснено аналіз технологій ІР – телефонії, розглянуто існуючі підходи до захисту інформації в ІР – телефонії, виокремлено особливості приховування даних у трафіку ІР – телефонії, поставлено задачі дослідження.
В другому розділі розглянуто структуру стегосистем, методи та критерії їх оцінки, проведено аналіз програмних засобів приховування стего.
В третьому розділі дипломної роботи розглянуто особливості побудови та функціонування стегосистем у мережах IP-телефонії, адаптовано метод приховування даних в IP-телефонії в умовах періодично повторювальних сигнатур, узагальнено метод приховування даних в IP-телефонії в умовах періодично повторювальних сигнатур.
В четвертому розділі дипломної роботи проведена програмна реалізація стегосистеми для ІР-телефонії, проведене дослідження моделі стегосистеми для IP-телефонії.
В повному обсязі виконано розділи «Обґрунтування економічної ефективності», «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» та «Екологія».
Об’єкт дослідження: приховування даних у трафіку ІР-телефонії.
Предмет дослідження: методи та комп’ютерні засоби приховування даних у трафіку ІР-телефонії.
Мета роботи: розробка методів та засобів приховування даних в трафіку IP-телефонії для підвищення стійкості та ефективності стеганофонічних систем реального часу.
 
Date 2018-12-26T17:12:52Z
2018-12-26T17:12:52Z
2018-12-26
2018-12-26
 
Type Master Thesis
 
Identifier Даньків А. Р. Модель стегосистеми для IP-телефонії: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ А. Р. Даньків. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26791
 
Language uk
 
Coverage ТНТУ імені Івана Пулюя
UA