Запис Детальніше

Дослідження високошвидкісної магістральної лінії передачі даних на базі синхронних мультиплексорів axd155

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження високошвидкісної магістральної лінії передачі даних на базі синхронних мультиплексорів axd155
Research of high-speed backbone data transmission line based on synchronous multiplexers AXD155
 
Creator Західний, Юрій Зіновійович
 
Contributor Тотосько, Олег Васильович
 
Subject 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
 
Description Використання існуючої асинхронної системи групоутворення цифрових потоків для одержання високошвидкісних сигналів призводить до громіздких і малонадійних технічних рішень. Ускладнено доступ до складового (компонентного) цифрового потоку для відгалуження і транзиту (для чого потрібно багатоступеневе розформування групового сигналу).
При порушеннях синхронізації групового сигналу порівняно великий час витрачається на багатоступеневе відновлення синхронізації компонентних потоків.
Сучасні цифрові первинні мережі (ЦПМ) повинні мати гнучку, легко керовану структуру. Вони повинні забезпечувати передачу і переключення потоків інформації різної потужності, введення і виділення цих потоків у довільних пунктах, глибокий контроль якості і тарифікацію відповідно до дійсного часу користування зв'язком і його якістю. Ці мережі повинні бути базою для служб, що використовують як синхронний (Synchronous Transfer Mode, STM), так і асинхронний (Asynchronous Transfer Mode, ADM) способи переносу інформації.
 
Date 2018-12-27T07:50:35Z
2018-12-27T07:50:35Z
2018-12-19
2018-12-19
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Західний Ю.З. Дослідження високошвидкісної магістральної лінії передачі даних на базі синхронних мультиплексорів axd155 : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ Ю.З. Західний . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 5 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26811
 
Language uk
 
Rights Західний Юрій
 
Coverage ТНТУ ім. І.Пулюя
UA