Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ВРАЗЛИВОСТЕЙ ІНФОРМАЦІЙНОГО ВЕБ-САЙТУ "TRAVEL ANYWHERE" ТА МЕТОДІВ ЇХ УСУНЕННЯ

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ВРАЗЛИВОСТЕЙ ІНФОРМАЦІЙНОГО ВЕБ-САЙТУ "TRAVEL ANYWHERE" ТА МЕТОДІВ ЇХ УСУНЕННЯ
 
Creator Вишковський, Сергій Робертович
 
Subject 125
кібербезпека
 
Description У дипломній роботі проведено аналіз стану використання інформаційних та веб-технологій у сфері кібербезпеки та безпечного програмування, було розроблено інформаційний веб-сайт "Travel anywhere".
Розглянуто предметну область, проаналізовано стан використання інформаційних технологій у веб-програмуванні. Досліджено можливі загрози та атаки на інфомарцію в сфері інтернет застосунків. Було проаналізовано існуючі аналоги вирішення проблем та доведено доцільність використання фреймворків при розробці безпечних сайтів.
Визначено критерії інформаційної веб-системи, її основну мету та функції. Обрано мову програмування, СУБД та програмну основу та показано доцільність їх використання для створення інформаційного сайту. Наведено життєвий цикл інформаційної веб-системи та обґрунтовано вибір середовища розробки. Було проаналізовано засоби реалізації баз даних у веб-технологіях та спроектовано базу даних для веб-сайту, а також наведено кроки для забезпечення безпеки передачі даних.
Реалізовано захист від різного роду атак на інформацію. Розроблено модуль блогу для інформаційного сайту. Також було наведено реалізацію інтерфейсу з обґрунтуванням вибору кольорової гами, шрифтів та структури шаблону і систему розподіленого доступу для захищеності веб-сайту.
 
Date 2018-12-28T14:39:56Z
2018-12-28T14:39:56Z
2018-12-16
 
Type Master Thesis
 
Identifier Вишковський С.Р. ДОСЛІДЖЕННЯ ВРАЗЛИВОСТЕЙ ІНФОРМАЦІЙНОГО ВЕБ-САЙТУ "TRAVEL ANYWHERE" ТА МЕТОДІВ ЇХ УСУНЕННЯ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „125 — кібербезпека“/С. Р. Вишковський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26918
 
Language uk