Запис Детальніше

ВНУТРІШНІ ФІНАНСОВІ ДЖЕРЕЛА САНАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЇХ ФОРМУВАННЯ (на прикладі ТОВ «Кременецький районний інформаційний центр «Діалог»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВНУТРІШНІ ФІНАНСОВІ ДЖЕРЕЛА САНАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЇХ ФОРМУВАННЯ (на прикладі ТОВ «Кременецький районний інформаційний центр «Діалог»)
Internal finance sources of the enterprise sanation and ways of their formation inmrovment (LLC «Kremenets district information center «Dialogue» as a case study)
 
Creator ПТУШИНСЬКИЙ, ВОЛОДИМИР ЮРІЙОВИЧ
 
Contributor Тимошик, Наталія Степанівна
Оксентюк, Богдана Андріївна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 072
фінанси, банківська справа та страхування
санація, фінансова криза,банкрутство, контролінг
336.67
 
Description Об’єктом дослідження виступають механізми виведення підприємства з кризи вітчизняного підприємства Кременецького районного інформаційного центру «Діалог».
Метою дипломної роботи є розвиток напрямів з оздоровлення підприємства в кризовому стані та проведення санаційної політики в контексті глобалізації національної економіки та вітчизняного ринку.
При виконанні досліджень, залежно від конкретних цілей і задач, використовувались аналітично-графічна формалізація фінансової діяльності страхових компаній, порівняльний аналіз динаміки показників, дослідження стану та динаміки реалізації і модернізації страхових продуктів вітчизняної страхової компанії.
В даній роботі досліджено причини банкрутства і способи його подолання, визначено значення, роль та особливості управління банкрутством та застосуванням контролінгу.
Здійснено аналіз основних фінансово-економічних показників комерційної діяльності поліграфічного підприємства та визначено особливості формування бюджету, здійснена оцінка фінансового стану ТОВ «Кременецького районного центру «Діалог».
Запропоновано механізми боротьби з кризою на підприємстві, з застосуванням контролінгу та удосконалення механізмів управління фінансовою санацією на підприємстві.
В обґрунтуванні економічної ефективності визначено механізми забезпечення оптимізації страхового портфеля ТОВ «Кременецького районного інформаційного центру «Діалог», з урахуванням частки фінансових ризиків, розроблено бюджету та здійснено оцінку ринку поліграфічних підприємств в регіоні.
 
Date 2019-01-03T10:49:26Z
2019-01-03T10:49:26Z
2018-12
2018-12
 
Type Master Thesis
 
Identifier Птушинський В.Ю. Внутрішні фінансові джерела санації підприємства та шляхи вдосконалення їх формування ( на прикладі ТОВ «Кременецький районний інформаційний центр «Діалог»»): автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ В.Ю.Птушинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 20 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26987
 
Language uk
 
Rights ©Птушинський В.Ю., 2018
 
Coverage Тернопіль
UA