Запис Детальніше

ДІАГНОСТИКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ПАТ «ТЕРА»)

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДІАГНОСТИКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ПАТ «ТЕРА»)
Financial standing diagnostics in the management system of enterprise economic safety (PJSC “TerA” as a case study)
 
Creator СЕНЬКІВ, МАРІЯ ВАСИЛІВНА
 
Contributor Радинський, Сергій Віталійович
Бурліцька, Оксана Петрівна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 072
фінанси, банківська справа та страхування
фінансовий стан, ліквідність, платоспроможність, фінансова стійкість, рентабельність, економічна безпека, логістична концепція, інвестиційний проект, оборотний капітал.
658.15
 
Description Об’єктом даної роботи є вітчизняне підприємство ПАТ «Тера», яке здійснює фінансово-господарську діяльність у сфері виробництва та реалізації кондитерських виробів. Предметом дослідження є комплекс засобів діагностики фінансового стану підприємства і практика застосування їх в управлінській діяльності, а також механізми забезпечення економічної безпеки на підприємстві. У процесі написання магістерської роботи були використані наступні методи дослідження - опис, пояснення, систематизація, класифікація – для дослідження теоретичних основ діагностики фінансового стану підприємства та механізмів управління фінансовими ризиками; аналіз, синтез, узагальнення – для діагностики фінансового стану підприємства ПАТ «Тера»; індукція, дедукція та експеримент при визначені шляхів вдосконалення засобів діагностики та рівня фінансового стану дослідження та розробки алгоритму управління економічною безпекою підприємства. В магістерській роботі досліджено теоретичні основи діагностики фінансового стану в системі управління економічною безпекою підприємства, здійснено діагностику фінансового стану підприємства та досліджено рівень економічної безпеки на підприємстві, визначено напрями покращення фінансового стану та підвищення рівня економічної безпеки підприємства, а також представлено економічне обґрунтування заходів впливу на фінансовий стана та економічну безпеку підприємства. В роботі запропоновано здійснити реалізацію інвестиційного проекту управління основним капіталом та логістичного проекту підвищення ефективності збутової діяльності, а також можливості прискорення оборотності оборотного капіталу на підприємстві ПАТ «Тера».
 
Date 2019-01-03T11:34:39Z
2019-01-03T11:34:39Z
2018-12
2018-12
 
Type Master Thesis
 
Identifier Сеньків М.В. Діагностика фінансового стану в системі управління економічною безпекою підприємства (на прикладі підприємства ПАТ «Тера»: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ М.В.Сеньків. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 14 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26993
 
Language uk
 
Rights ©Сеньків М.В., 2018
 
Coverage Тернопіль
UA