Запис Детальніше

Алгоритми безплатформових інерціальних систем орієнтації. Прикладні методи синтезу і аналізу точності

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Алгоритми безплатформових інерціальних систем орієнтації. Прикладні методи синтезу і аналізу точності
 
Creator Лазарєв, Юрій Федорович
Сапегін, Олександр Миколайович
 
Subject безплатформова інерціальна система орієнтації
кінематичне рівняння
чисельне інтегрування
кватерніони
 
Description Викладені основи методів побудови і дослідження точності алгоритмів оцінювання кутів поточної орієнтації основи у безплатформових інерціальних систем орієнтації (БІСО), що входять до складу безплатформових інерціальних навігаційних систем (БІНС). Детально розглянуті питання комп'ютерного моделювання БІСО з метою виявлення похибок досліджуваних алгоритмів.
Призначено для підготовки магістрів вищих навчальних закладів. Може бути використано в курсовому та дипломному проектуванні. Корисно для інженерів та наукових співробітників.
 
Date 2018-12-03T12:15:19Z
2018-12-03T12:15:19Z
2018
 
Type Methodical Matherial
 
Identifier Лазарєв, Ю. Ф. Алгоритми безплатформових інерціальних систем орієнтації. Прикладні методи синтезу і аналізу точності [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», спеціалізації «Комп’ютерно-інтегровані технології та системи навігації і керування» / Ю. Ф. Лазарєв, О. М. Сапегін ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 6,8 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2018. – 141 с. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/25278
 
Language uk
 
Format 141 с.
application/pdf