Запис Детальніше

Енергозбереження та енергоефективність-2. Реферат

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Енергозбереження та енергоефективність-2. Реферат
 
Creator Батрак, Лариса Миколаївна
Вербицький, Євген Володимирович
 
Subject реферативні роботи
 
Description Методичні вказівки до виконання реферативних робіт з дисципліни «Енергозбереження та енергоефективність-2» призначені для ознайомлення студентів з основними вимогами до робіт такого типу, правилами оформлення та основними критеріями оцінювання.
Реферат — аналітичний огляд джерел інформації. Причому даний огляд повинен бути продуктивного типу, тобто містити творче осмислення реферованих джерел. Реферат широко застосовується в навчальному процесі як спосіб оцінювання не тільки знань студента, а ще і його вміння опрацьовувати та аналізувати джерела інформації. Виконання студентом реферативних робіт стимулює творчі здібності та дозволяє повністю розкрити його потенціал до самостійної роботи. Під час написання реферату відбувається узагальнення та структурування знань за тематикою реферату, тому вибір тематики реферату слід проводити з врахуванням подальшої роботи студента в даному напрямку.
 
Date 2018-06-14T09:58:10Z
2018-06-14T09:58:10Z
2018
 
Type Methodical Matherial
 
Identifier Енергозбереження та енергоефективність-2. Реферат [Електронний ресурс] : навч . посіб. для студ. спеціальності 171 «Електроніка», спеціалізації «Електронні системи» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Л. М. Батрак, Є. В. Вербицький. – Електронні текстові данні (1 файл: 105 Кбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2017. – 16 с. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/23437
 
Language uk
 
Format 16 c.
application/pdf
 
Publisher КПІ ім. Ігоря Сікорського
Київ