Сучасні тенденції розвитку галузі туризму
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні тенденції розвитку галузі туризму
|
|
Creator |
Яремова, М. І.
Yaremova, M. |
|
Subject |
туристична індустрія
загрози торгово-економічний баланс розвиток туризму the tourism industry threats trade and economic balance the development of tourism |
|
Description |
Україна має значні передумови для розвитку галузі туризму: вигідне геополітичне розташування, значний рекреаційний потенціал, сприятливі кліматичні умови, транспортні сполучення, культурна спадщина. За умови ефективного використання свого туристично-рекреаційного потенціалу Україна може увійти до числа найбільш розвинених країн світу щодо туризму. Проте, за розрахунками Всесвітнього економічного форуму, Україна за індексом туристичної конкурентоспроможності у 2007 р. з 130 країн посідала 78 місце, а у 2011 р. її рейтинг понизився до 85 місця [3].
Ukraine has great conditions for the development of tourism, favorable geopolitical location, considerable recreational potential, favorable climatic conditions, traffic, cultural heritage. With the effective use of the tourism potential of Ukraine can join the most developed countries on tourism. However, according to estimates of the World Economic Forum, Ukraine tourism competitiveness index in 2007 from 130 countries ranked 78th, and in 2011 its rating has decreased to 85 seats [3]. |
|
Date |
2016-12-13T13:47:02Z
2016-12-13T13:47:02Z 2014 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Яремова М. Сучасні тенденції розвитку галузі туризму / М. Яремова // Наукові пріоритети розвитку аграрної сфери в умовах глобальних змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 4–5 груд. 2014 р. – Тернопіль : Крок, 2014. – С. 188–190.
978-617-692-245-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6186 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук України; Крок
|
|