Запис Детальніше

Вплив культиваційних споруд та технологічних систем на параметри мікроклімату при вирощуванні продукції захищеного ґрунту

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив культиваційних споруд та технологічних систем на параметри мікроклімату при вирощуванні продукції захищеного ґрунту
 
Creator Савченко, В. М.
Крот, В. В.
Savchenko, V.
Krot, V.
Савченко, В. Н.
 
Subject параметри навколишнього середовища
гідропонні стелажі
захищений грунт
експлуатації культиваційних споруд
environmental parameters
hydroponic shelving
protected ground
operating cultivation facilities
параметры окружающей среды
гидропонные стеллажи
защищенный грунт
эксплуатации культивационных сооружений
 
Description Пошук раціональних схем керування мікрокліматом має великий науковий і практичний інтерес, що полягає у створенні оптимальних параметрів мікроклімату спрямованих на підвищення якості рослин, які вирощуються в умовах захищеного ґрунту.
В даний час основними культурами промислового виробництва квітів на гідропонних стелажах є орхідея, тюльпан, петунія, бегонія та інші. Кожна з цих культур вимагає певних параметрів навколишнього середовища. Культури можна об'єднати в групи за вимогами до температурного і вологісного режимів, до тривалості та інтенсивності освітлення. З урахуванням цих вимог необхідно проектувати об'єкти з технологічним оснащенням високої надійності.
Search rational climate control schemes has great scientific and practical interest, which is to create optimal microclimate parameters aimed at improving the quality of plants grown under conditions of protected ground.
Поиск рациональных схем управления микроклиматом имеет большой научный и практический интерес, заключающийся в создании оптимальных параметров микроклимата направленных на повышение качества растений, которые выращиваются в условиях защищенного грунта.
 
Date 2016-10-20T10:46:07Z
2016-10-20T10:46:07Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Савченко В. М. Вплив культиваційних споруд та технологічних систем на параметри мікроклімату при вирощуванні продукції захищеного ґрунту / В. М. Савченко, В. В. Крот // Крамаровські читання : зб. тез доп. ІІ міжнар. наук.-техн. конф., 3 квіт. 2013. – К. : НУБіП, 2013. – С. 72–74.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5774
 
Language uk
 
Publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України