Запис Детальніше

Податковий контроль в світлі сучасних вимог податкового законодавства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Податковий контроль в світлі сучасних вимог податкового законодавства
 
Creator Гайдучок, Т. С.
Gayduchok, T.
 
Subject податковий контроль
податкове законодавство
налоговый контроль
налоговое законодательство
tax control
tax legislation
 
Description Розкрито роль податкового контролю в сучасних умовах податкового законодавства. Обгрунтовано роль податкового контролю в світлі вимог податкового кодексу України.
Однією з найважливіших складових економічної системи є податки. Зростання їх ролі та значення у формуванні доходної частини державного бюджету країни в умовах переходу до ринкової економіки зумовило необхідність виокремлення з державного фінансового контролю самостійного виду контролю, який пов’язаний із перевіркою, по-перше, законності та правильності формування платниками податків податкової бази, по-друге, нарахування та повного і своєчасного перерахування податків до бюджетної системи країни – податкового контролю.
Раскрыта роль налогового контроля в современных условиях налогового законодательства. Обоснована роль налогового контроля в свете требований налогового кодекса Украины.
The role of tax control in modern conditions of tax legislation. Grounded role of tax control in light of the requirements of the Tax Code of Ukraine.
 
Date 2016-05-16T07:57:13Z
2016-05-16T07:57:13Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Гайдучок Т. С. Податковий контроль в світлі сучасних вимог податкового законодавства / Т. С. Гайдучок // Проблеми інтеграції облікових підсистем фінансового, податкового, управлінського і статистичного обліку в умовах гармонізації законодавства України до вимог європейських стандартів : зб. тез доп. на III Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 27 січ. 2015 р. : в 2-х ч. – Житомир : Рута, 2015. – Ч. 1. : Облікові підсистеми для інформаційного забезпечення аналізу, податкового контролю та функцій управління підприємства. – С. 9–11.
978-617-581-210-5
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4172
 
Language uk
 
Publisher Рута