Запис Детальніше

Теоретико-методичні основи організації обліку та управління розрахунками з покупцями та замовниками

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретико-методичні основи організації обліку та управління розрахунками з покупцями та замовниками
 
Creator Гайдучок, Т. С.
Gayduchok, T.
 
Subject облік розрахунків
управління розрахунками
учет расчетов
управление расчетами
the payments
management estimates
 
Description В статті обґрунтовано теоретико-методичні основи організації обліку розрахунків з покупцями та замовниками. Окреслено напрями покращення облікового забезпечення.
В умовах нестабільної ринкової економіки ризик несплати або несвоєчасної сплати рахунків збільшується, що призводить до появи дебіторської заборгованості. Вивчення обліку розрахунків з покупцями та замовниками є актуальним, тому що розвиток ринкових відносин підвищує відповідальність та самостійність підприємств в прийнятті управлінських рішень, забезпечення ефективності розрахунків з дебіторами. Збільшення або зменшення дебіторської заборгованості призводить до змін фінансового стану підприємства.
В статье обоснована теоретико-методические основы организации учета расчетов с покупателями и заказчиками. Определены направления улучшения учетного обеспечения.
In the article the theoretical-methodological basis of accounting settlements with buyers and customers. Directions outlined improve your security.
 
Date 2016-05-16T06:41:50Z
2016-05-16T06:41:50Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Гайдучок Т. С. Теоретико-методичні основи організації обліку та управління розрахунками з покупцями та замовниками / Т. С. Гайдучок // Організація управлінського обліку для забезпечення розвитку інноваційної моделі економічного зростання підприємств : зб. тез доп. магістрів та наук. ст. викладачів кафедри бух. обліку за результатами досліджень в 2013–2014 навч. р. – Житомир : Рута, 2015. – Ч. 2 : Проблеми інтеграції облікових підсистем фінансового, податкового, управлінського і статистичного обліку в умовах гармонізації законодавства України до вимог Європейських стандартів. – С. 55–59.
978-617-581-210-5
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4160
 
Language uk
 
Publisher Рута