Запис Детальніше

Організаційно-правові аспекти забезпечення інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-правові аспекти забезпечення інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі
 
Creator Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaevska, S.
 
Subject інновація
інноваційна діяльність
інноваційний процес
молокопродуктовий підкомплекс
инновация
инновационная деятельность
инновационный процесс
молокопродуктовый подкомплекс
innovation
innovation activity
innovation process
dairy complex
 
Description В науковій статті розглянуто організаційні та правові положення щодо розвитку інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі України. Виходячи з контексту необхідності наближення вітчизняної продукції до стандартів ЄС, запропоновано класифікаційно-видову схему інноваційних процесів. Сформовано модель організаційно-економічних відносин інституцій, державних установ та відомств по забезпеченню розвитку даних процесів, а також запропоновано механізм їх регулювання в молокопродуктовому підкомплексі.
В научной статье рассмотрены организационные и правовые положения развития инновационных процессов в молокопродуктовом подкомплексе Украины. Исходя из контекста необходимости приближения отечественной продукции к стандартам ЕС, предложена класификационно-видовая схема инновационных процессов. Сформирована модель организационно-экономических взаимоотношений институтов, государственных организаций и ведомств по обеспечению развития данных процессов, а также предложен механизм их урегулирования в молокопродуктовом подкомплексе.
In the scientific article examines the institutional and legal situation of development of innovative processes in dairy production in Ukraine. Based on the context of the need to bring local products to EU standards, proposed classification-view diagram of innovative processes. Generated model of organizational and economic relations between institutions, government agencies and departments to ensure the development of these processes as well as the mechanism of their settlement in dairy production.
 
Date 2016-06-22T09:35:38Z
2016-06-22T09:35:38Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Чугаєвська С. В. Організаційно-правові аспекти забезпечення інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі [Електронний ресурс] / С. В. Чугаєвська // Економіка. Управління. Інновації. Сер. Екон. науки : електрон. наук. фах. вид. – 2015. – № 1 (13). – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2015_1_42.
2410-3748
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4643
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний університет імені Івана Франка