Запис Детальніше

Вплив температурного режиму на тривалість життєвого циклу Dracocephalum moldavica L. в умовах інтродукції на Житомирському Поліссі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температурного режиму на тривалість життєвого циклу Dracocephalum moldavica L. в умовах інтродукції на Житомирському Поліссі
 
Creator Котюк, Л. А.
Рахметов, Д. Б
Дема, В. М.
Kotyuk, L.
Rahmetov, D.
Dema, V.
 
Subject інтродукція
Житомирське Полісся
introduction
Zhytomyr Polissya
Dracocephalum moldavica
интродукция
Житомирское Полесье
 
Description Розраховано суми активних та ефективних температур за різними міжфазними періодами та упродовж життєвого циклу Dracocephalum moldavica в умовах інтродукції на Житомирському Поліссі.
Are installed amount of active and effective temperatures of the different interphase periods throughout the life cycle Dracocephalum moldavica in conditions of introduction at the Zhytomyr Polissya.
Установлены суммы активных и эффективных температур различных междуфазных периодов на протяжении жизненного цикла Dracocephalum moldavica в условиях интродукции в Житомирском Полесье.
 
Date 2016-11-14T13:50:57Z
2016-11-14T13:50:57Z
2014
 
Type Conference materials
 
Identifier Котюк Л. А. Вплив температурного режиму на тривалість життєвого циклу Dracocephalum moldavica L. в умовах інтродукції на Житомирському Поліссі / Л. А. Котюк, Д. Б. Рахметов, В. М. Дема // Природні та антропогенно трансформовані екосистеми прикордонних територій у постчорнобильський період : зб. ст. матеріалів міжнар. наук. конф., 9–11 жовт. 2014 р. – Чернігів : Лозовий В. М., 2014. – С. 35–37.
978-617-7223-31-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5986
 
Language uk
 
Publisher Чернігівський національний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка; Лозовий В. М.