Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності
|
|
Creator |
Ткачук, В. П.
Шуляр, Альона Л. Tkachuk, V. Shulyar, Alyona |
|
Subject |
бугаї
м'ясна продуктивність схрещування генотип індекс м'ясності bulls meat productivity crossing genotype meatiness index |
|
Description |
Жива маса є однією із основних ознак м'ясної продуктивності тварин. Однак найбільш точно останню оцінюють за величиною маси туші і забійної маси. Вивчена м'ясна продуктивність чистопородних та помісних бугайців за індексами м'ясності.
Living mass is one of basic signs of the meat productivity of animals. However most exactly the last is estimated on a size by the masses of carcass and slaughter-weight.The paper studies the meat productivity of purebred and crossbred bulls on meatiness indexes. |
|
Date |
2016-11-10T14:37:33Z
2016-11-10T14:37:33Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Ткачук В. П. Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності / В. П. Ткачук, А. Л. Шуляр // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 21–22 трав. 2015 р. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2015. – С. 217–219.
978-617-620-163-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5943 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.
|
|