Запис Детальніше

Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності
 
Creator Ткачук, В. П.
Шуляр, Альона Л.
Tkachuk, V.
Shulyar, Alyona
 
Subject бугаї
м'ясна продуктивність
схрещування
генотип
індекс м'ясності
bulls
meat productivity
crossing
genotype
meatiness index
 
Description Жива маса є однією із основних ознак м'ясної продуктивності тварин. Однак найбільш точно останню оцінюють за величиною маси туші і забійної маси. Вивчена м'ясна продуктивність чистопородних та помісних бугайців за індексами м'ясності.
Living mass is one of basic signs of the meat productivity of animals. However most exactly the last is estimated on a size by the masses of carcass and slaughter-weight.The paper studies the meat productivity of purebred and crossbred bulls on meatiness indexes.
 
Date 2016-11-10T14:37:33Z
2016-11-10T14:37:33Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Ткачук В. П. Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності / В. П. Ткачук, А. Л. Шуляр // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 21–22 трав. 2015 р. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2015. – С. 217–219.
978-617-620-163-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5943
 
Language uk
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.