Запис Детальніше

ГМО: за і проти

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ГМО: за і проти
 
Creator Александрович, М. Ю.
Заблоцька, О. С.
Aleksandrovych, M.
Zablotska, O.
Заблоцкая, О. С.
 
Subject генно модифіковані організми
технології утворення
методи виявлення в продуктах харчування ГМО
genetically modified organisms
technology production
detection methods in food consumption GMOS
генетически модифицированные организмы
технологии получения
методы обнаружения в продовольственных товарах ГМО
 
Description У статті розкриті особливості хімічного складу, технології утворення, методи виявлення в продуктах харчування ГМО. Здійснено порівняння позитивних і негативних впливів ГМО на організм людини.
Зовсім нещодавно в наше життя увійшло поняття «ГМО». Ми повсякчас зустрічаємо цю абревіатуру на етикетках харчових продуктів, напоїв та питної води. Що ж таке ГМО? Яка його хімічна природа? Які обсяги й наслідки упровадження ГМО в наше життя?
ГМO – це генетично модифікований організм, генотип якого було змінено з допомогою методів генної інженерії шляхом перенесення генетичного матеріалу з одного організму в інший з використанням технології рекомбінації макромолекул дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК).
The article revealed the features of chemical composition, technology education, methods for detecting GMO in food. Comparison of positive and negative impacts of GMOS on human body.
В статье раскрыты особенности химического состава, технологии получения, методы обнаружения ГМО в продуктах питания. Произведено сравнение положительных и отрицательных последствий дейстивия ГМО на организм человека.
 
Date 2016-10-28T08:23:12Z
2016-10-28T08:23:12Z
2012
 
Type Conference materials
 
Identifier Александрович М. Ю. ГМО: за і проти / М. Ю. Александрович, О. С. Заблоцька // Хімічні аспекти екології : зб. матеріалів V міжфакультет. наук.-пізнав. конф. викл. та студ. каф. хімії екол. ф-ту ЖНАЕУ, 18 груд. 2012 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. – С. 6–12.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5818
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Видавництво Житомирського державного університету імені Івана Франка