ГМО: за і проти
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ГМО: за і проти
|
|
Creator |
Александрович, М. Ю.
Заблоцька, О. С. Aleksandrovych, M. Zablotska, O. Заблоцкая, О. С. |
|
Subject |
генно модифіковані організми
технології утворення методи виявлення в продуктах харчування ГМО genetically modified organisms technology production detection methods in food consumption GMOS генетически модифицированные организмы технологии получения методы обнаружения в продовольственных товарах ГМО |
|
Description |
У статті розкриті особливості хімічного складу, технології утворення, методи виявлення в продуктах харчування ГМО. Здійснено порівняння позитивних і негативних впливів ГМО на організм людини. Зовсім нещодавно в наше життя увійшло поняття «ГМО». Ми повсякчас зустрічаємо цю абревіатуру на етикетках харчових продуктів, напоїв та питної води. Що ж таке ГМО? Яка його хімічна природа? Які обсяги й наслідки упровадження ГМО в наше життя? ГМO – це генетично модифікований організм, генотип якого було змінено з допомогою методів генної інженерії шляхом перенесення генетичного матеріалу з одного організму в інший з використанням технології рекомбінації макромолекул дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК). The article revealed the features of chemical composition, technology education, methods for detecting GMO in food. Comparison of positive and negative impacts of GMOS on human body. В статье раскрыты особенности химического состава, технологии получения, методы обнаружения ГМО в продуктах питания. Произведено сравнение положительных и отрицательных последствий дейстивия ГМО на организм человека. |
|
Date |
2016-10-28T08:23:12Z
2016-10-28T08:23:12Z 2012 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Александрович М. Ю. ГМО: за і проти / М. Ю. Александрович, О. С. Заблоцька // Хімічні аспекти екології : зб. матеріалів V міжфакультет. наук.-пізнав. конф. викл. та студ. каф. хімії екол. ф-ту ЖНАЕУ, 18 груд. 2012 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. – С. 6–12.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5818 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Видавництво Житомирського державного університету імені Івана Франка
|
|