Запис Детальніше

Деякі аспекти годівлі в органічному свинарстві

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти годівлі в органічному свинарстві
 
Creator Андрійчук, В. Ф.
Шуляр, Альона Л.
Ткачук, В. П.
Andriychuk, V.
Shulyar, Alyona
Tkachuk, V.
 
Subject органічне свинарство
протеїнове живлення
годівля свиней
 
Description Поступовий перехід агропромислового комплексу на екологічно безпечний рівень розвитку сільського господарства в напрямку забезпечення населення продуктами харчування є одним із найважливіших стратегічних завдань аграрної політики України.
В нашій державі спостерігаються тенденції переходу на органічне виробництво, адже збільшуються обсяги екологічних виробництв, але інтенсивної екологізації господарювання не відбувається.
 
Date 2016-08-11T10:02:06Z
2016-08-11T10:02:06Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Андрійчук В. Ф. Деякі аспекти годівлі в органічному свинарстві / В. Ф. Андрійчук, А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 195–201.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5200
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок