Запис Детальніше

Світовий досвід управління безпечністю молоко та м'ясопродуктів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Світовий досвід управління безпечністю молоко та м'ясопродуктів
 
Creator Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
 
Subject СОТ
продовольча безпека
споживач
небезпека
WTO
food safety
consumer
hazard
 
Description Cистеми управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек. Для того, щоб українські підприємства отримали конкурентні переваги на ринку, їм необхідно впроваджувати передові розробки по забезпеченню безпечності продуктів харчування. Ігнорування міжнародних норм може негативно вплинути на конкурентоспроможність українських молоко та м'ясопродуктів.
Глобалізація ринку харчової продукції призвела до необхідності вирішувати проблему безпеки продуктів харчування й необхідності зменшити ризики їх негативного впливу на здоров'я людини. Проблема має настільки серйозний і масштабний характер, що уряди країн і провідні асоціації виробників харчової продукції все частіше торкаються питань безпеки харчової продукції й шукають шляхи її забезпечення й контролю. Найбільш дієвим рішенням називають введення єдиних міжнародних стандартів, вимог до забезпечення безпеки харчових продуктів.
The systems of food safety management are used almost everywhere as a consumers protection from hazards. In order to receive a competitive advantage on the market Ukrainian enterprises have to engrain advanced elements of food safety guarantee. Ignoring international norms could adversely affect the competitiveness of Ukrainian milk and meat.
 
Date 2016-10-05T12:03:41Z
2016-10-05T12:03:41Z
2011
 
Type Conference materials
 
Identifier Ковальчук О. Д. Світовий досвід управління безпечністю молоко та м'ясопродуктів / О. Д. Ковальчук // Формування стратегії розвитку аграрного сектора регіону : матеріали сьомої міжфакультет. наук.-практ. конф. молодих вчених, 20 трав. 2011 р. : у 2 т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2011. – Т. 1. – С. 63–66.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5651
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет