Запис Детальніше

Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва
 
Creator Ткачук, Г. Ю.
Tkachuk, G.
 
Subject продукти харчування
принцип екологізації
органічне виробництво
 
Description Питання забезпечення продовольчої безпеки останнім часом набувають своєї актуальності як в межах нашої держави, так і у світових масштабах. Чисельність населення зростає і потребує відповідно більшої кількості продуктів харчування. Наразі гостро постають проблеми не лише забезпечення людства продуктами харчування, а й забезпечення якісними продуктами, екологічно чистими, виробленими у відповідності до міжнародних стандартів. Саме тому одним із альтернативних шляхів формування якісної продовольчої безпеки є її екологізація за рахунок використання органічного виробництва.
 
Date 2016-09-28T08:13:39Z
2016-09-28T08:13:39Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Ткачук Г. Ю. Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва / Г. Ю. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 279–282.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5586
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся