Продовольча доступність: види і методи оцінки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Продовольча доступність: види і методи оцінки
|
|
Creator |
Федулова, І. В.
|
|
Subject |
харчування людини
норма харчування динаміка калорійності |
|
Description |
Доступність – здійсненність, досяжність бажаного. Продовольчу доступність потрібно розглядати в фізичному і економічному аспектах. Фізичний аспект визначається можливістю держави виробити і доставити до населення харчові продукти у обсязі, необхідному для забезпечення повноцінного харчування людини, відповідної якості. Економічний аспект визначається купівельною спроможністю населення, тобто можливістю купувати на ринку або виробляти в особистому господарстві продукти харчування у кількості та Асортименті, що забезпечує нормальний рівень життя і здоров'я людини. Це доступ до продовольчих ресурсів всіх верств населення за рахунок наявного платоспроможного попиту. |
|
Date |
2016-09-28T08:18:48Z
2016-09-28T08:18:48Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Федулова І. В. Продовольча доступність: види і методи оцінки / І. В. Федулова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 286–291.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5587 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|