Запис Детальніше

Продовольча доступність: види і методи оцінки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продовольча доступність: види і методи оцінки
 
Creator Федулова, І. В.
 
Subject харчування людини
норма харчування
динаміка калорійності
 
Description Доступність – здійсненність, досяжність бажаного. Продовольчу доступність потрібно розглядати в фізичному і економічному аспектах. Фізичний аспект визначається можливістю держави виробити і доставити до населення харчові продукти у обсязі, необхідному для забезпечення повноцінного харчування людини, відповідної якості. Економічний аспект визначається купівельною спроможністю населення, тобто можливістю купувати на ринку або виробляти в
особистому господарстві продукти харчування у кількості та Асортименті, що забезпечує нормальний рівень життя і здоров'я людини. Це доступ до продовольчих ресурсів всіх верств населення за рахунок наявного
платоспроможного попиту.
 
Date 2016-09-28T08:18:48Z
2016-09-28T08:18:48Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Федулова І. В. Продовольча доступність: види і методи оцінки / І. В. Федулова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 286–291.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5587
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся