Запис Детальніше

Роль інтеграції у підвищенні ефективності виробництва в хлібопродуктовому підкомплексі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль інтеграції у підвищенні ефективності виробництва в хлібопродуктовому підкомплексі
 
Creator Плотнікова, М. Ф.
Плотникова, М. Ф.
Plotnikova, M.
 
Subject хлібопродуктовий підкомплекс
економічна ефективність функціонування
інтеграція
хлебопродуктовый подкомплекс
экономическая эффективность функционирования
интеграция
bread production subcomplex
economic efficiency
integration
 
Description У статті розкриваються основні риси розвитку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області в динаміці, а також проблемні моменти його функціонування в ринкових умовах. Розкрито основні підходи до становлення інтеграції.
В статье раскрыты основные черты развития хлебопродуктового подкомплекса Житомирской области в динамике, а также проблемные моменты его функционирования в рыночных условиях. Раскрыты основные подходы к становлению интеграции.
The article tells about development of bread production subcomplex in Zhytomyr region in a dynamics, it also describes problem moments of its functioning in markets conditions. Basic approaches are exposed to becoming of integration.
 
Date 2018-02-05T13:06:57Z
2018-02-05T13:06:57Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Плотнікова М. Ф. Роль інтеграції у підвищенні ефективності виробництва в хлібопродуктовому підкомплексі / М. Ф. Плотнікова // Зб. наук. пр. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. − 2006. − Вип. 14, т. 2. ‒ С. 111–113.
966-682-295-4
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8493
 
Language uk
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет