Запис Детальніше

Особливості процесів спеціалізації та концентрації в зерновій галузі Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості процесів спеціалізації та концентрації в зерновій галузі Житомирської області
 
Creator Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
 
Subject зернова галузь
аграрний сектор
економічна ефективність
продовольча безпека
 
Description У статті розкриваються питання ефективності виробництва зерна та його ринку, приділяється особлива увага управлінню та організації виробництва зерна на рівні окремих підприємств Житомирської області. Обґрунтовано потребу складання бізнес-планів як підприємства в цілому, так і окремих підрозділів що, в свою чергу, сприятиме активізації людського фактора з метою досягнення сталого розвитку аграрних формувань і забезпечення росту виробництва.
 
Date 2016-11-10T12:05:03Z
2016-11-10T12:05:03Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Плотнікова М. Ф. Особливості процесів спеціалізації та концентрації в зерновій галузі Житомирської області / М. Ф. Плотнікова // Економіка АПК. − 2004. ‒ № 12 (122). ‒ С. 58–63.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5931
 
Language uk
 
Publisher Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»