Запис Детальніше

Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу
 
Creator Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
 
Subject економічна ефективність
оптимізація прибутку
корпоратизація виробництва
структуризація
хлібопродуктовий пілкомплекс
 
Description Розкрито сутність поняття структуризації хлібопродуктового підкомплексу. Відзначено основні напрямки та критерії економічної ефективності структуризації розроблено модель оптимізації прибутку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області.
 
Date 2017-04-11T06:54:59Z
2017-04-11T06:54:59Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Плотнікова М. Ф. Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 210, т. ІІІ. – С. 690–696.
1561-6908
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7535
 
Language uk
 
Publisher Дніпропетровський національний університет