Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК
|
|
Creator |
Плотнікова, М. Ф.
Плотникова, М. Ф. Plotnikova, M. |
|
Subject |
виробництво зерна
хлібопродуктовий підкомплекс агропромислові компанії зерновиробниче підприємство |
|
Description |
Розкрито основні проблеми розвитку хлібопродуктового підкомплексу в Житомирській області. Відзначаються спад виробництва та основні чинники, що його зумовили. Одним зі шляхів виходу з кризи запропоновано посилення інтеграційних процесів та організацію агропромислових компаній корпоративного типу.
Раскрыто основные проблемы развития хлебопродуктового подкомплекса в Житомирской области. Обозначаются спад производства и основные его причины. Одним из путей выхода из кризиса предложено усиление интегральных процессов и организация агропромышленных компаний корпоративного типа. |
|
Date |
2017-04-11T07:02:39Z
2017-04-11T07:02:39Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Плотнікова М. Ф. Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК / М. Ф. Плотнікова // Вісн. Харківського нац. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2006. – № 2. – С. 248–253.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7536 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
|
|