Запис Детальніше

Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК
 
Creator Плотнікова, М. Ф.
Плотникова, М. Ф.
Plotnikova, M.
 
Subject виробництво зерна
хлібопродуктовий підкомплекс
агропромислові компанії
зерновиробниче підприємство
 
Description Розкрито основні проблеми розвитку хлібопродуктового підкомплексу в Житомирській області. Відзначаються спад виробництва та основні чинники, що його зумовили. Одним зі шляхів виходу з кризи запропоновано посилення інтеграційних процесів та організацію агропромислових компаній корпоративного типу.
Раскрыто основные проблемы развития хлебопродуктового подкомплекса в Житомирской области. Обозначаются спад производства и основные его причины. Одним из путей выхода из кризиса предложено усиление интегральных процессов и организация агропромышленных компаний корпоративного типа.
 
Date 2017-04-11T07:02:39Z
2017-04-11T07:02:39Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Плотнікова М. Ф. Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК / М. Ф. Плотнікова // Вісн. Харківського нац. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2006. – № 2. – С. 248–253.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7536
 
Language uk
 
Publisher Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва