Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі
|
|
Creator |
Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M. |
|
Subject |
структуризація
хлібопродуктовий підкомплекс чинники структуризації напрямки структуризації |
|
Description |
Розкрито методичні аспекти структуризації. Наведена класифікація напрямків структуризації залежно від чинників, що її спричинили. Визначено зміст та особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі України, а також основні фактори і чинники, що її зумовлюють.
|
|
Date |
2017-04-11T06:29:05Z
2017-04-11T06:29:05Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Плотнікова М. Ф. Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 209, т. ІІ. – С. 404–413.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7533 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Дніпропетровський національний університет
|
|