Запис Детальніше

Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі
 
Creator Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
 
Subject структуризація
хлібопродуктовий підкомплекс
чинники структуризації
напрямки структуризації
 
Description Розкрито методичні аспекти структуризації. Наведена класифікація напрямків структуризації залежно від чинників, що її спричинили. Визначено зміст та особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі України, а також основні фактори і чинники, що її зумовлюють.
 
Date 2017-04-11T06:29:05Z
2017-04-11T06:29:05Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Плотнікова М. Ф. Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 209, т. ІІ. – С. 404–413.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7533
 
Language uk
 
Publisher Дніпропетровський національний університет