The meat sector in the European Union
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The meat sector in the European Union
|
|
Creator |
Kovalchuk, O.
Ковальчук, О. Д. |
|
Subject |
meat
market supply demand EU м’ясо ринок пропозиція попит ЄС |
|
Description |
The meat sector is one of the most important in European Union agriculture. Together the four main meat types – beef and veal, pigmeat and poultrymeat – account for one quarter of the total value of agricultural production. Half of all EU farms have livestock.
М’ясний сектор є одним з найбільш важливих в сільському господарстві Європейського Союзу. Разом чотири основних види м’яса – яловичина і телятина, свинина і м’ясо птиці – складають одну чверть від загального обсягу сільськогосподарського виробництва. Половина всіх господарств ЄС мають ВРХ. |
|
Date |
2016-10-28T07:22:02Z
2016-10-28T07:22:02Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Kovalchuk O. The meat sector in the European Union / О. Kovalchuk // Аграрна наука, освіта, виробництво: європейський досвід для України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2015 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 417–420.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5813 |
|
Language |
en
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Українська асоціація молодих фермерів
|
|