Запис Детальніше

Передумови збільшення виробництва продукції птахівництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Передумови збільшення виробництва продукції птахівництва
 
Creator Русак, О. П.
Русак, Е. П.
Rusak, O.
 
Subject ринкова економіка
рівень рентабельності
м’ясо птиці
рыночная экономика
уровень рентабельности
мясо птицы
market economy
profitability level
poultry
 
Description Досліджено процес розвитку господарств із виробництва продукції птахівництва в Київській та Житомирській областях. Здійснено групування сільськогосподарських підприємств за рівнем рентабельності. Визначено основні передумови збільшення обсягів даної продукції та запропоновано напрями підвищення ефективності виробництва продукції птахівництва як для великих, так і малих виробників.
Исследован процесс развития предприятий по производству продукции птицеводства Киевской и Житомирской областей. Проведено группирование сельскохозяйственных предприятий по уровню рентабельности. Определены предпосылки увеличения объемов данной продукции. Предложены главные пути повышения эффективности производства продукции птицеводства.
The paper covers the investigations into the development of poultry farms in Kyiv and Zhytomyr oblasts. It also highlights the classification of farm enterprises according to their profitability level. The paper also determines the prerequisites of increasing the quantities of production and suggests the main directions of enhancing the efficiency of poultry farm production.
 
Date 2016-12-09T10:48:29Z
2016-12-09T10:48:29Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Русак О. П. Передумови збільшення виробництва продукції птахівництва / О. П. Русак // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 92–98.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6148
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет