Інноваційна діяльність аграрних підприємств та її вплив на забезпечення продовольчої конкурентоспроможності
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційна діяльність аграрних підприємств та її вплив на забезпечення продовольчої конкурентоспроможності
|
|
Creator |
Лаврук, В. В.
Lavruk, V. |
|
Subject |
конкурентоспроможність
аграрна економіка інновації competitiveness agricultural economics innovation конкурентоспособность аграрная экономика инновации |
|
Description |
Досліджуються питання розвитку інноваційної діяльності сільськогосподарських підприємств та проблеми конкурентоспроможності товарів продовольчого ринку, що є першочерговою умовою підвищення економічної і соціальної стабільності аграрного виробництва. Вказується на необхідність обґрунтування завдання і проведення поглибленого комплексного дослідження з метою визначення напрямів покращення інноваційної діяльності аграрних підприємств у контексті підвищення конкурентоспроможності продовольчих товарів.
The questions of development of innovative activity of agricultural enterprises and problem of competitiveness of commodities of food market which is the primary condition of increase of economic and social stability of агарового production are explored. Specified on the necessity of ground of task and conducting of deep complex research with the purpose of determination of directions of improvement of innovative activity of agrarian enterprises in the context of increase of competitiveness of food stuffs. Исследуются вопросы развития инновационной деятельности сельскохозяйственных предприятий и проблемы конкурентоспособности товаров продовольственного рынка, который является первоочередным условием повышения экономической и социальной стабильности аграрного производства. Указывается на необходимость обоснования задания и проведения углубленного комплексного исследования с целью определения направлений улучшения инновационной деятельности аграрных предприятий в контексте повышения конкурентоспособности продовольственных товаров. |
|
Date |
2016-11-09T11:09:13Z
2016-11-09T11:09:13Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лаврук В. В. Інноваційна діяльність аграрних підприємств та її вплив на забезпечення продовольчої конкурентоспроможності / В. В. Лаврук // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 196–202.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5918 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|