Запис Детальніше

Інноваційна діяльність аграрних підприємств та її вплив на забезпечення продовольчої конкурентоспроможності

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційна діяльність аграрних підприємств та її вплив на забезпечення продовольчої конкурентоспроможності
 
Creator Лаврук, В. В.
Lavruk, V.
 
Subject конкурентоспроможність
аграрна економіка
інновації
competitiveness
agricultural economics
innovation
конкурентоспособность
аграрная экономика
инновации
 
Description Досліджуються питання розвитку інноваційної діяльності сільськогосподарських підприємств та проблеми конкурентоспроможності товарів продовольчого ринку, що є першочерговою умовою підвищення економічної і соціальної стабільності аграрного виробництва. Вказується на необхідність обґрунтування завдання і проведення поглибленого комплексного дослідження з метою визначення напрямів покращення інноваційної діяльності аграрних підприємств у контексті підвищення конкурентоспроможності продовольчих товарів.
The questions of development of innovative activity of agricultural enterprises and problem of competitiveness of commodities of food market which is the primary condition of increase of economic and social stability of агарового production are explored. Specified on the necessity of ground of task and conducting of deep complex research with the purpose of determination of directions of improvement of innovative activity of agrarian enterprises in the context of increase of competitiveness of food stuffs.
Исследуются вопросы развития инновационной деятельности сельскохозяйственных предприятий и проблемы конкурентоспособности товаров продовольственного рынка, который является первоочередным условием повышения экономической и социальной стабильности аграрного производства. Указывается на необходимость обоснования задания и проведения углубленного комплексного исследования с целью определения направлений улучшения инновационной деятельности аграрных предприятий в контексте повышения конкурентоспособности продовольственных товаров.
 
Date 2016-11-09T11:09:13Z
2016-11-09T11:09:13Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Лаврук В. В. Інноваційна діяльність аграрних підприємств та її вплив на забезпечення продовольчої конкурентоспроможності / В. В. Лаврук // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 196–202.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5918
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет