Запис Детальніше

Формування сировинної бази у молокопродуктовій галузі: регіональний аспект

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування сировинної бази у молокопродуктовій галузі: регіональний аспект
 
Creator Аксьонова, О. В.
Aksyonova, O.
Аксенова, О. В.
 
Subject молоко
молочарський кооператив
молокопродуктова галузь
milk
milk cooperatives
milk grocery industry
молочарский кооператив
молокопродуктовая отрасль
 
Description Проаналізовано стан та перспективи розвитку сировинної бази молокопродуктової галузі Житомирської області. Виокремлено оптимальні зони закупівлі молока молокопереробними підприємствами та фактори, які негативно впливають на стабільне функціонування сировинної бази області. Розглянуто молочарський кооператив, як перспективну форму налагодження міжгосподарських зв’язків між виробником та переробним підприємством, на основі контрактації.
The paper analyzes the state and prospects of developing the raw materials basis of the diary produce branch of Zhytomyr oblast. The author singles out the optimum areas of purchasing milk by milk-processing enterprises as well as the factors influencing negatively the stable functioning of the oblast raw materials basis. The paper highlights a milk-producing cooperative as a promising form of normalizing relations between the producer and the processing enterprise on the contracting basis.
Проанализировано состояние и перспективы развития сырьевой базы молокопродуктовой отрасли Житомирской области. Выделены оптимальные зоны закупки молока молокоперерабатывающими предприятиями и факторы, которые негативно влияют на стабильное функционирование сырьевой базы области. Рассмотрен молочарский кооператив, как перспективная форма налаживания межхозяйственных связей между производителем и перерабатывающим предприятием на основе контрактации.
 
Date 2016-11-09T11:29:13Z
2016-11-09T11:29:13Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Аксьонова О. В. Формування сировинної бази у молокопродуктовій галузі: регіональний аспект / О. В. Аксьонова // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 209–217.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5920
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет