Запис Детальніше

Основні напрями підвищення ефективності виробництва свинини

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні напрями підвищення ефективності виробництва свинини
 
Creator Кравець, І. В.
Kravets, I.
Кравец, И. В.
 
Subject виробництво свинини
генофонд
конкурентоспроможність
pork production
gene pool
competitiveness
производство свинины
конкурентоспособность
 
Description Проаналізовано сучасний стан та ефективність вітчизняного виробництва свинини, виявлено пряму залежність основних показників інтенсивності вирощування свиней від кількості поголів’я та якості генофонду. Інтенсифікацію галузі свинарства та покращення якостей тваринного генофонду визначено пріоритетними напрямами підвищення ефективності виробництва свинини.
The level of nowadays domestic pork production and its’ efficiency were analyzed. The paper shows the direct dependence of pig production intensity indexes on herd number and genetic quality. The intensification of pig production and improving the animal genetic level were shown as the priority ways to raise the pork producing efficiency.
Проанализировано современное состояние и эффективность отечественного производства свинины, выявлена прямая зависимость основных показателей интенсивности выращивания свиней от количества поголовья и качества генофонда. Интенсификация отрасли свиноводства и улучшения качества генофонда животных определена приоритетными направлениями повышения эффективности производства свинины.
 
Date 2016-11-09T11:45:27Z
2016-11-09T11:45:27Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кравець І. В. Основні напрями підвищення ефективності виробництва свинини / І. В. Кравець // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 224–232.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5922
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет